1 March 2013

Suurlemoen Meringuetert


Meringue My Lief

Dit is so lekker om mense te bederf veral as jy weet wat hul gunsteling is!

Vandag se gunsteling wat ek gaan aanpak is Suurlemoen Meringuetert! 





Vooraf:


Voorverhit oond: 180*C


Losboom Kaaskoekpan


















Bestandele:



1 Pakkie Tennisbeskuitjies
80ml Botter
1 Blikkie kondensmelk
125 ml Suurlemoensap
1 Suurlemoenskil gerasper
4 Eiers
1 ml Kremetart
Knypie sout
100ml Strooisuiker





Metode:

 
1. Krummel Tennisbeskuitjies.

2. Voeg gesmelte botter by.

 
3. Druk korsmengsel plat in
losboompan.

4. Plaas in yskas.

  
5. Skei twee eiers.

 
6. Rasper suurlemoenskil.


7. Druk 100ml suurlemoensap
uit.

8. Klits twee eiergele,
kondensmelk, suurlemoenskil
en suurlemoensap saam.



9. Gooi suurlemoenmengsel
oor kors uit.

10. Smeer suurlemoen-
mengsel eweredig oor kors.

11. Sit in yskas.

12. Skei nog twee eierwitte
by vorige eierwitte.


13. Voeg kremetart by eier-
witte.

14. Klits tot styf, voeg
strooisuiker by terwyl
jy klits.

15. Smeer eierwit eweredig
oor kors en suurlemoen-
mengsel.

16. Plaas in oond vir 20 minute
op 180*C.



17. Hou meringue dop.

18. Bak tot ligbruin.

19. Wanneer afgekoel, haal
tert versigtig uit losboompan uit.

Meringue is gereed My Lief!



Ietsie soets is altyd ietsie goeds (vir die hart*)

All products used in this post were purchased by KoekiesEnCream.

1 comment:

  1. Nig!!
    Dit lyk heerlik....
    Sal dit sommer die naweek moet uit toets!!!

    ReplyDelete